previous pauseresume next

گردهمایی مدیران فنآوری و رؤسای مراکز رشد دانشگاههای علوم پزشکی در تاریخ ۲۹ و ۳۰ ام تیر

در این گردهمایی دو روزه که با حضور معاون محترم تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، قائم مقام محترم معاونت و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر صاحبکار ، رئیس کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری و دکتر سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد و به موضوعات مختلف مرتبط با توسعه فنآوری در دانشگاههای علوم پزشکی کشور پرداخته می شود.
همچنین مدیران محترم فنآوری و رؤسای محترم مراکز رشد فنآوری دانشگاههای علوم پزشکی عصر روز چهارشنبه ۳۰/۰۴/۱۳۹۵ از پارک علم و فنآوری پردیس و دو شرکت، یکی در حوزة دارویی و دیگری در حوزة تجهیزات پزشکی بازدید خواهند داشت. برنامه زمانبندی برگزاری همایش متعاقباً اعلام خواهد شد.

منبع: معاونت توسعه فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

• بازدیدکنندگان:
    • امروز۴۳