نشست کمیته اجرایی فن بازار ملی سلامت با اداره کل تجهیزات پزشکی

روز سه شنبه ۹۵/۶/۲۳ نشستی با حضور نماینده محترم اداره کل تجهیزات پزشکی سرکار خانم مختاری در محل دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت برگزار شد. در این نشست بر اهمیت نقش نظارتی اداره کل تجهیزات پزشکی و نحوه ایفای نقش این اداره کل در حمایت از شرکتهای دانش بنیان  پرداخته شد.
در این نشست نکات زیر مورد تصویب قرار گرفت:

- این اداره کل نیز حامی فن بازار ملی سلامت شد.
- مقرر شد تمهیداتی برای تسهیل و تسریع در رسیدگی پرونده های محصولات شرکتهای دانش بنیان توسط این اداره کل اندیشیده شود.
- مقرر شد این نهاد نسبت به معرفی محصولات منتخب و برتر ارائه شده در فن بازار ملی سلامت به ارگانها و مراکز درمانی به نحو مقتضی اقدام نماید.
- مقرر شد اطلاعات و آمارهایی از بازار محصولات عرصه سلامت در اختیار فن بازار ملی سلامت  قرار گیرد تا در برنامه ریزی های کمیته اجرایی و همچنین هدایت شرکتهای دانش بنیان برای تولید در جهت نیازهای اولویت دار کشور مورد استفاده قرار گیرد.

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

• بازدیدکنندگان:
    • امروز۴۷